spellemann and spring(simone ;)


spellemann is tonight.. my song "home for christmas" is nominated.. don´t think i´ll win but looking forward to the party.

gonna enjoy the sun now! have a great saturday!!!

love, M.

10 kommentarer

Mar 5, 2011 kl.3:24 PM

Jeg håper du vinner jeg!! :)

Josefine

Mar 5, 2011 kl.8:01 PM

Maria, min kommentar har egentlig ingenting å gjøre med dette innlegget, men jeg må fortelle deg noe: jeg er en dansk/norsk jente på 18 år, som bor i København. du er den kunstneren som har hatt størst betydning for meg. på min 13 årsdag, fikk jeg White Turns Blue, og jeg husker at jeg lå på gulvet på rommet mitt, gråtende og lyttet til platen. Jeg kan huske hvordan jeg følte at hver sang og tekst var passende på meg. Jeg ble eldre. Jeg utviklet meg. Det samme gjorde du og din musikk. De forskjellige platene har hatt forskjellig betydning for visse perioder i livet mitt, og selv om du forteller om livet ditt og dine følelser, har jeg alltid følt at du på en måte har snakket til meg på en måte ingen andre artister har klart før. hva du gir meg er mer enn bare musikk. din musik er for meg en øjenåbner, et frirum og en måte hvorpå jeg kan tænke over livet mitt. for meg giver du musikk en ny betydning. Til sommer har jeg fullført videregående. Jeg håper at det nye albumet vil bli en del av nye kapitler i livet mitt, akkurat som sine forgjengere har vært. bli ved med å være den du er, for du er fantastisk. du giver musikk en betydning. tak! :)

(jeg håper mit norsk er forståelig - jeg snakker norsk flytende, men skriver det aldri - så det er nok preget en del af det danske sproket. det er en skam, at du ikke er større i Danmark - det er jeg sikker på, du kunne bli!)

Torill Skorpen

Mar 5, 2011 kl.11:07 PM

Ha en superfin kveld! =D

mariamenamusic

Mar 6, 2011 kl.1:36 PM

Josefine: Oi det var en ,eget hyggelig kommentar! skal jeg være helt ærlig er det en drømmesituasjon du beskriver.. at vi kan vokse sammen.. jeg har alltid laget plater som om jeg skriver dagbok hvor jeg oppsummerer "året" mitt.. jeg vil så inderlig at lytterne mine skal høre HELE albumet og ikke "bare" radiosingel etc.. men forstår at det ikke alltid er tilfellet. men jeg ser dere! -dere som tar alt jeg skriver innover dere og LYTTER!! tusen takk for din kommentar! den gjorde inntrykk og inspirerte;)

Thora

Mar 6, 2011 kl.3:09 PM

Hei!

Til tross for at du ikke vant årets hit i går, tror jeg du på en måte har vunnet likevel. Du har klart å lage en låt som jeg er sikker på kommer til å leve evig. Det er en seier i seg selv, og noe jeg tror de færreste klarer. Home For Christmas er en låt som jeg vet folket kommer til å plukke frem år etter år, og sette like stor pris på uansett hvor mange år siden det er den først kom ut. Du har rett og slett en skapt en udødelig julelåt, en låt som er noe mer enn en julelåt! Dette vil jeg si du er alene om blant de andre som var nominert i din klasse. Alle har skapt låter som på hver sin måte har preget året, men du har skapt en låt som kommer til å prege i mangemangemange år! Og det er noe du burde være stolt over å ha fått til!

Jeg har alltid funnet en slags trøst i musikken din, den har gitt meg en ubeskrivelig styrke. Følelsene som blir formidlet, alt du klarer å si i hver setning og ikke minst måten du sier det på er fantastisk. Av og til føles det som om sangene snakker for meg.. Og ordene jeg leter etter for å klare å beskrive ting, allerede er beskrevet i låtene dine.

Jeg har alle platene dine, og jeg har hørt igjennom alle utallige ganger. Det er så fint å høre igjennom, for alle forteller sin historie- og alle har noe spesielt ved seg. Ofte er det slik at det kun er låtene som spilles mest + et par til som egentlig er verdt å høre, men på dine plater må man virkelig høre alle. For alle har noe spesielt å fortelle, hver og en låt er som en historie.

Jeg ble så utrolig glad da du vant Spellemann i 2009. For spesielt halvåret tidligere hadde jeg brukt mye tid på å høre musikken din. Jeg felte mange tårer da du vant, for det var så utrolig fortjent. Til tross for at det finnes mange flinke kvinnelige artister i landet, så har du noe som er vanskelig å finne i de andre.

Musikk har etterhvert som jeg har blitt eldre noe som har fått stor betydning for meg. Det er noe av det eneste som klarer å få meg til å føle alle følelser et menneske kan føle. De studene jeg virkelig kjenner at jeg er glad, er som regel når jeg hører på musikk eller er på konserter. Jeg har fremdeles ikke fått mulighet til å oppleve deg live, men håper at det skjer en dag. Jeg har sett på mange klipp fra dine livefremføringer, og jeg liker virkelig måten du fremfører låter på også. Alt virker så utrolig ekte!

Takk igjen for det flotte du har gitt meg musikken din! Jeg synes det er utrolig sterkt av deg å utlevere musikk som er så personlig som du gjør, og jeg vet at det ikke bare er jeg som har fått mye ut av å høre musikken din. Jeg håper at du fortsetter å lage musikk i maaange år fremover. Jeg gleder meg veldig til det kommer mer musikk fra deg, slik at samlingen min kan vokse seg enda større!

Takk for alt du gir gjennom musikken din.

Abby

Mar 6, 2011 kl.8:50 PM

I don't speak Norwegian, but I wanted to comment on this because my tweets tend to go unnoticed, haha. I discovered you on youtube not too long ago, and I have to say, I've never fallen in love with an artist so fast. Your voice is perfection, and your lyrics are so real. You are honestly my favorite singer right now. I listen to your songs every day, I have a playlist that I made on youtube of just you so I can listen as long as I want without pause. You deserve to be so much more famous than you are, but I hope you're very happy with where you are now. You have some very dedicated fans, that's for sure. I sing too, and you're such a huge inspiration for me. I'd love for you to see this and contact me. Nothing would make me happier. Thank you so much for your beautiful work. <3 Love, Abby Schneller.

mariamenamusic

Mar 7, 2011 kl.10:22 AM

Thora: jeg felte en tåre (eller tre:) da jeg leste igjennom kommentaren din nå nettopp.

når jeg jobber med å skrive låter i studio blir det ofte veeeeldig stille rundt meg.. og det merker jeg på kroppen på godt og vondt. det er nemlig ikke alle dager det er lett å bekrefte en selv og det kan fort føles ut som om jeg kun lager musikk for meg selv. jeg glemmer at jeg har et publikum som forstår meg... som føler med utover hitliste-plasseringer og kleine photo-shoots .. at nettopp DU lytter betyr mer for meg enn du noensinne kommer til å forstå.. og at du tok deg tid til å skrive det her var kjempesnillt av deg.. jeg trengte det i dag;)

vi "snakkes" igjennom neste plate.. og neste der igjen og neste der igjen... takk! M.

jovannah von söhsten

Mar 7, 2011 kl.3:15 PM

hey maria,

i just want to thank you for eyesore!

it has a bing meaning to me and i cant stop listening...

when people ask me to explain my behaviour is just say: listen to eyesore!

thanks!

kiss jovannah

mariamenamusic

Mar 10, 2011 kl.11:55 AM

jovannah von söhsten: that´s exactly why i write! thank you for your comment!

Abby

Mar 12, 2011 kl.3:47 AM

:[ you responded to everyone except me.

Skriv en ny kommentar

hits